Reparation af biler hos Autodoctor

Vi hos AutoDoctor arbejder som din professionelle mekaniker hver dag med at reparere biler for vores kunder. Vi foretager bilreparationer af alle mærker og fabrikanter, så der er stort set ingen bilreparationer, vi ikke kan klare. Vores speciale er inden for franske biler som Citroën, Peugeot og Renault. Til trods for vores specialisering sørger vi for en grundig og effektiv reparation af din bil.

Overlad trygt opgaven i vores hænder – og vi lover, at du ikke fortryder. Vi kan både klare service, reparation og vedligeholdelse af din bil. Vi ligger centralt mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde, og det betyder vi er det franske værksted i Hornsherred.

Specialuddannet inden for fejlfinding

Martin Poulsen, som ejer AutoDoctor, er biltekniker, hvilket gør, at han er i stand til at reparere de biler, der kræver ekstra knowhow og erfaring. Med over 30 års erfaring får du en kompetent mekaniker til reparation af din bil.

På vores autoværksted er du altid velkommen, uanset om du kommer ind direkte fra gaden, eller om du i forvejen har lavet en aftale med os.

Vi sørger som regel for at ordne bilen, så du kan vente, imens bilen bliver klar til dig. Har du brug for en lånebil i den periode, hvor bilen er til reparation, så kontakt os gerne – så finder vi en løsning.

Vi ved, hvor stor en del bilen kan fyldt i ens hverdag, og derfor sørger vi gerne for, at bilen kommer til at køre fejlfrit igen hurtigst muligt.

Send din bil på værksted hos os

Uanset om det gælder et syn, udskiftning af reservedele eller service, kan du med fordel kontakte os. Vi foretager alt lige fra helt almindelige reparationer som f.eks. skift af oliefilter, dækskifte og udskiftning af bremser til mere avancerede opgaver, hvis det er svært at finde frem til, hvad bilen fejler.

Vi sørger for at holde os opdaterede med den nyeste viden og teknologi, så vi kan være sikker på at løfte opgaven for dig.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.