Reparation af biler hos AutoDoctor

Vi hos AutoDoctor arbejder som din professionelle mekaniker hver dag med at reparere biler for vores kunder. Vi foretager bilreparationer af alle mærker og fabrikanter, så der er stort set ingen bilreparationer, vi ikke kan klare. Vores speciale er inden for franske biler som Citroën, Peugeot og Renault. Til trods for vores specialisering sørger vi for en grundig og effektiv reparation af din bil.

Overlad trygt opgaven i vores hænder – og vi lover, at du ikke fortryder. Vi kan både klare service, reparation og vedligeholdelse af din bil. Vi ligger centralt mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde, og det betyder vi er det franske værksted i Hornsherred.​

Specialuddannet inden for fejlfinding

Martin Poulsen, som ejer AutoDoctor, er biltekniker, hvilket gør, at han er i stand til at reparere de biler, der kræver ekstra knowhow og erfaring. Med over 30 års erfaring får du en kompetent mekaniker til reparation af din bil.

På vores autoværksted er du altid velkommen, uanset om du kommer ind direkte fra gaden, eller om du i forvejen har lavet en aftale med os.

Vi sørger som regel for at ordne bilen, så du kan vente, imens bilen bliver klar til dig. Har du brug for en lånebil i den periode, hvor bilen er til reparation, så kontakt os gerne – så finder vi en løsning.

Vi ved, hvor stor en del bilen fylder i ens hverdag, og derfor sørger vi gerne for, at bilen kommer til at køre fejlfrit igen hurtigst muligt.​

Send din bil på værksted hos os

Uanset om det gælder et syn, udskiftning af reservedele eller service, kan du med fordel kontakte os. Vi foretager alt lige fra helt almindelige reparationer som f.eks. skift af oliefilter, dækskifte og udskiftning af bremser til mere avancerede opgaver, hvis det er svært at finde frem til, hvad bilen fejler.

Vi sørger for at holde os opdaterede med den nyeste viden og teknologi, så vi kan være sikker på at løfte opgaven for dig.

Det siger vores kunder

Super god service

Dygtig tekniker, hvor man får ordentlig besked om sin bil og en super god service. kan stærkt anbefales

Preben Kristensen

Erfaren mekaniker

En dygtig og erfaren mekaniker, der giver en super god og hurtig service... Kan kun anbefales

Shanti Poulsen

Præcis som det skulle

Ikke så meget at sige, alt gik præcis som det skulle. Og endda billigere end gennemsnittet.

Karina

Kan absolut anbefales

Alt gik som det skulle, og bilen blev færdig før tid. AutoDoctor er en yderst behagelig og tillidsskabende mand, kan absolut anbefales.

Torben

Læs flere anmeldelser fra vores kunder på Facebook eller Autotilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autodoctor

Vintapperbuen 20

4070 Kirke Hyllinge

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 30 51 74 25

E-mail: kontakt@auto-doctor.dk

CVR: 37701580

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.