Vi udfører fejlsøgning og diagnose af bil

Hvis du oplever problemer med din bil, som er svære at løse – så er du kommet til det rigtige sted. Hos AutoDoctor har vi mange års erfaring med at fejlsøge biler. Vi varetager de opgaver, som den sædvanlige mekaniker ikke kan løfte. Med andre ord tager vi os af opgaver med højere sværhedsgrad. Vi vil derfor gerne hjælpe, hvis andre ikke kan.

Vores kompetencer er bredt favnende, og vi har den viden, der skal til, for at løse selv de meget avancerede opgaver, uanset om du har en varevogn eller en privatbil. Vi udfører fejlsøgninger på alle bilmodeller.

Vi er det franske værksted i Hornsherred, som ligger centralt mellem Frederikssund, Holbæk og Roskilde.

Pålidelig service hos AutoDoctor

Som din lokale biltekniker sørger vi altid for at levere på de aftalte tidspunkter. Det betyder nemlig meget for os, at du har et autoværksted, som du kan regne med. Vi giver dig også altid besked, hvis der er fejl eller mangler, der skal udbedres – som ikke er en del af det, vi først har aftalt.

Vi lover, at der ikke kommer nogen former for overraskelser i forhold til pris, tid eller kvalitet. Vi holder vores ord hele vejen igennem. Så kontakt os gerne, hvis du har brug for en professionel og pålidelig automekaniker.

Service for erhverv

Som en del af vores service kører vi gerne ud til andre værksteder, hvis der er brug for en fejlsøgning eller diagnose af biler udført af en tekniker. Vi sørger for at finde og løse de problematikker, der måtte være. I vores service vil du hurtigt opleve fuldstændig gennemsigtighed – fordi det er vigtigt for os kun at udføre arbejde, som vi kan stå inde for.

Vi garanterer, at vi udbedrer fejlen efter fejlfindingen. På den måde kan vi hjælpe med at udbedre selv de mest avancerede problemer. 

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.