Om Autodoctor

AutoDoctor er en enkeltmandsvirksomhed, der i dag ejes af Martin Poulsen. Martin har mere end 30 års erfaring inden for bilbranchen, hvor han primært har arbejdet for Citroën. Efter 30 gode år hos autoværkstedet ønskede han at starte sit eget.

I 2016 kom AutoDoctor til verden, og siden er det gået stærkt. Virksomheden har i dag mange trofaste og glade kunder. Med Martins baggrund som biltekniker i mere end 15 år udfører han nemlig også mekanikerarbejde af højere sværhedsgrad. Derfor kan vi hos AutoDoctor med stolthed sige, at vi er en mekaniker, der udskiller sig fra mængden.

Vi varetager nemlig store som små reparationer og services – og som noget særligt har vi også hænderne skruet rigtigt på, når det gælder fejlfinding af svære problemer. Vi løfter alle opgaver. Også dem, som almindelige mekanikere desværre ikke formår at løse.

Faglært tekniker

Gennem sit arbejde hos Citroën har Martin været på et utal af kurser, og på den måde blev han biltekniker. Erfaringen og videnshorisonten er derfor bred, når det gælder mekanisk arbejde.

Hos AutoDoctor løser vi alt lige fra helt almindelige bilproblemer og -reparationer, men vi tager os også af de mere avancerede og udfordrende opgaver.

Vi er specialiseret i franske biler, herunder Citroën, Peugeot og Renault. Vi reparerer og servicerer dog alle slags bilmærker, så kontakt os gerne, hvis du har brug for en dygtig mekaniker.

Et autoværksted med ekspertisen og erfaringen i orden

Hos AutoDoctor går vi højt op i, at alt arbejde bliver udført i et højt kvalitetsniveau. Vi laver aldrig halve eller ufærdige løsninger. Du kan regne med, at din bil kører godt, forsvarligt og økonomisk, efter den har været på vores værksted.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for et godt råd – vi deler gerne ud af vores erfaring. Ring til os på tlf. 30 51 74 25 eller send en mail til kontakt@auto-doctor.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.